قیسی مربا با کیفیت درجه یک، جهت صادرات در چه نوع بسته بندی های در مراکز پخش عرضه می گردد؟ یا اینکه آیا قیسی مربا جهت صادرات، محصولی مناسب است؟
همان طور که می دانید همیشه برای صادرات محصولی، باید نمونه درجه یک آن مورد بررسی قرار گیرد. در حوزه قیسی نیز این بحث قابل توجه می باشد. در بخش صادرات قیسی به کشورهای خارجی معمولا و اصولا از بهترین نمونه قیسی موجود در بازار استفاده می شود.
یکی از شاخص های اصلی برتری کیفیت و مرغوبیت قیسی عرضه شده در بازار بحث کاملا خشک بودن آن است.
پخش قیسی مربا با کیفیت
قیسی در بین خانواده های ایرانی به عنوان یک چاشنی و خشکبار بسیار لذیذ و موثر در طعم خوب غذاها و استفاده در تهیه انواع مربا و ترشی جات مورد استفاده قرار می گیرد.
قیسی، از فرآورده های اصلی میوه زرد آلو است. این محصول در بازار با اشکال مختلفی به فروش می رسد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:
قیسی خشک شده مناسب برای تهیه مربا
قیسی پودر شده مناسب جهت آشپزی
قیسی درسته و کامل جهت تازه خوری
در بازار قیسی با یکی از مدل های گفته شده در متن فوق به چشم می خورد که هر یک از این نمونه مدل ها برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
فروش عمده قیسی مربا
همان طور که مستحضر هستید قیسی یکی از محصولات تولیدی مناطق شمال شرقی کشور است. شهرستان تسوج واقع در بخش آذربایجان شرقی کشور یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادرکنندگان محصول زرد آلو در ایران می باشد.
در این شهرستان مزارع زیادی زیر کشت درختان زرد آلو قرار دارند. زرد الو هر ساله در شهریور ماه برداشت می شود. و در مرحله های مختلفی به فرآورده های متنوعی تبدیل و روانه بازار می شود.
زردآلو دارای طبع سردی است. از این رو این محصول در درمان بیماری های همچون کم خونی، تب، التهاب، درد مفاصل، افزایش اشتها، رفع یبوست و… بسیار موثر و تاثیر گذار می باشد.
فروش قیسی مربا از طریق سایت های اینترنتی فعال در حال حاضر برای تمامی مشتریان و متقاضیان این محصول در سراسر ایران فراهم شده است. مشتریان و متقاضیان عمده این محصول می توانند جهت گرفتن استعلام قیمت و همچنین ثبت سفارشات خود با مشاورین شرکت ما در تماس باشند و یک خرید ایده ال و آسانی را با ما تجربه نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.