کشمش ارگانیک یکی از مطمئن ترین نوع کشمش هاست. کشمش را می توان یکی از پر مصرف ترین انواع خشکبار بین ما ایرانیان به شمار آورد.
معمولا از کشمش در مصارفی همچون تنقلات و یا پخت غذا استفاده می شود.
عوامل زیادی در محبوبیت این محصول نقش دارند که خواص بی شمار و طعم خوب آن را می توان از مهم ترین این عوامل به شمرد.
به طور کلی کشمش ها بر اساس شیوه ای که در خشک کردن آن ها استفاده می شود به انواع مختلفی تقسیم می شوند.
در این مطلب ما به معرفی و بررسی انواع کشمش خواهیم پرداخت.
کشمش چیست
خشک کردن میوه یکی از مرسوم ترین کار هایی است که توسط ما ایرانی ها از ایام گذشته انجام می شده است.
برگه ی آلو، قیصی، خرما، انجیر و … از جمله میوه های خشک شده ی پر طرفدار محسوب می شوند.
یکی دیگر از انواع خشکبار کشمش است که محصولی است به دست آمده از میوه ی انگور.
با توجه به تنوعی که در انواع انگور وجود دارد و همینطور شیوه های مختلفی که جهت خشک کردن محصولات استفاده می شود، کشمش ها را می توانید در انواع مختلفی از بازار تهیه کنید.
معرفی کشمش ارگانیک
در ابتدا لازم است که تعریفی از محصولات ارگانیک را ارائه دهیم.
به محصولاتی که بدون استفاده از مواد شیمیایی و مصنوعی و به صورت طبیعی پرورش داده می شوند محصولات ارگانیک می گویند.
استاندارد های شرایطی که جهت پرورش ارگانیک یک محصول استفاده می شود، توسط نهاد های مرتبط با تغذیه و محیط زیست در سطح جهان تعریف می شود.
این استاندارد ها معمولا بر اساس شرایط محیطی کشور های مختلف بومی سازی می شوند.
کشمش ارگانیک هم به نوعی از کشمش می گویند که بدون استفاده از مواد شیمیایی به صورت طبیعی و ارگانیک خشک شده باشد.
خرید کشمش ارگانیک
در حال حاضر این محصول را می توانید از راه های زیر خریداری کنید:
- نمایندگی های پخش و فروش
- فروشگاه های زنجیره ای
- فروشگاه های خشکبار
- سوپر مارکت ها
- سایت های خرید اینترنتی
صادرات کشمش ارگانیک
کشمش ارگانیک در مناطق مختلفی از کشور تولید می شود که بوئین زهرا ی قزوین را می توان از مراکز اصلی تولید آن به شمار آورد.
لازم به ذکر است که این مزرعه دارای مدرک بین المللی ارگانیک هم می باشد.
این مدرک پس از انجام آزمایش های مختلف توسط یک شرکت هلندی به این مزرعه تعلق گرفت.
کشمش ارگانیک این منطقه با توجه به کیفیت بسیار بالای خود به سایر کشور ها هم صادر می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.