قیسی یا همان برگه زردآلو، از جمله خشکبار بسیار مفید، سالم و در همین حال خوشمزه به شمار می رود. این نوع از محصول را حتی در پخت برخی از خورشت ها نیز استفاده می نمایند. روند تولید قیسی ها با هم دیگر متفاوت هستند. یکی از روش ها، استفاده از تیزاب است. خشکباری که به این طریق خشک و فرآوری می گردند، به تیزابی مشهور هستند. در هر حال، با مراجعه به مرکز فروش قیسی تیزابی، می توان آن را با کیفیت ممتاز و بدون این که واسطه ای در میان باشد، تهیه نمود و در میل کرد.
قیسی تیزابی درجه یک با قیمت بسیار عالی در کشور
برای خرید قیسی تیزابی درجه و خوب، آن هم با قیمت بسیار عالی در کشور، می توان راه های متعددی را در پیش گرفت. برای به مراکز مختلفی در سطح شهر مراجعه کرد. عمدتاً فروشگاه های آجیل و خشکبار فروشی این چنین محصولی را ارائه می دهند. همین طور بیشتر فروشندگان محصولات غذایی نیز، قیسی را عرضه می کنند.اما، در این زمینه، سایت های اینترنتی متعددی نیز فعال می باشند. آن ها کالای خود را به اشکال متفاوتی در دسترس مشتریان شان قرار می دهند و از جانب دیگر، تخفیف های خوبی هم در نظر می گیرند. با جستجویی ساده، خرید با بهترین نرخ ها از این مراجع امکان پذیر است.
از طرفی، اگر قصد خرید عمده ای را دارید، می توانید به کارخانه قیسی تیزابی سر بزیند. بهتری نوع قیسی را خواهید توانست از تولید کننده تهیه کنید.
در هر حال، توجه داشته باشید که قیسی ارزان تیزابی را از مراجع معتبر بخرید. آنها با بالاترین سطح کیفی کالای خود را در دسترس مشتریان شان قرار می دهند.
معرفی و خرید پرفروش ترین قیسی در ایران
احتمالاً شما نیز با مراجعه به مرکز پخش قیسی در شهرهای مختلف ایران، به انواع این خشکبار برخورده اید. در این جا ما نیز آن ها را برای تان معرفی می کنیم، تا بهتر بتوانید در هنگام تهیه نوع مورد نظر خود را انتخاب کنید. به این وارد توجه نمایید:- قیسی آفتابی: یکی از روش های سنتی خشک کردن زرآلوهای تازه و تولید برگه محصول، قرار دادن آن در آفتاب است تا به مرور زمان آب خود را کاهش داده و خشک گردد. این شیوه را تولید قیسی طبیعی هم می گویند.
- قیسی تیزابی: این گونه از محصول را با ماده ای به نام اسید نیتریک تولید می کنند. به این طریق که برای آب گرفتن زردآلو از این ماده استفاده می نمایند.
- قیسی کارخانه ای: بزرگترین تولیدی ها از دستگاه های خشک کن جهت گرفتن آب زردآلو کار می گیرند و پس از آن محصول را بسته بندی و روانه بازار می نمایند.
بررسی ویژگی انواع قیسی طبیعی درجه یک
طبعاً آن گونه از محصولاتی که از کیفیت درجه یک برخوردار باشند، خواص متعددی را نیز دارا هستند. درباره انواع قیسی ها نیز قضیه به همین منوال است. از طرف دیگر، اگر بخواهیم ویژگی های نوع مرغوب این خشکبار را بررسی کنیم، می توانیم بگوییم که در نظر داشتن استانداردها در هنگام تولید، اهمیت بسیاری دارد.تمیزی و این که از بهترین زرآلوها محصول فرآوری شده باشد هم از دیگر مشخصات یک قیسی عالی می باشد. در هر حال، در کنار فواید زیادی که این محصول دارد، توجه داشته باشید ممکن است استفاده بیش از اندازه آن برای کسانی که مزاج سرد دارند، مضر باشد.
بزرگترین بازار فروش قیسی اعلا و قیمت مناسب
قیسی، عموماً در مناطق شمال و شمالغربی کشورمان تولید می گردد. بخش هایی که باغ های بزرگ زردآلو وجود دارد و در کنار این، به دلیل سخت بودن نگهداری از زردآلو، باغ داران برخی از آن ها را خشک می کنند و به این صورت است که قیسی اعلاء به دست مشتریان می رسد.
طبیعی است که بگوییم بزرگترین بازار فروش این خشکبار، همین مناطقی که از آن نام بردیم، است. از طرف دیگر در سایر شهرهای کشورمان هم برخی از کارخانه ها نیز در این حوزه فعالیت می کنند. از آن ها خرید عمده قیسی به صورت بسته بندی شده امکان پذیر است. این تولیدی ها، مرکز صادرات قیسی هم به شمار می روند.
خرید انواع قیسی ارگانیک به صورت کیلویی
تولیدی های خشکبار، محصولات خود را به دو روش فله ای و بسته بندی شده، وارد بازار می نمایند. از عرضه کنندگان، قیسی را نیز به همین منوال عرضه کرده و در دسترس مصرف کنندگان قرار می دهند.
از آن ها می توان انواع قیسی ارگانیک را نام برد که می توان آن ها را به صورت کیلویی تهیه کرد. همین طور با مراجعه به فروشگاه قیسی صادراتی حتی می شود نوع درجه یک آن را که برای ارسال به خارج از کشور آماده می شود، به دست آورد. عرضه قیسی خشکبار طلایی از طریق همین مراجع صورت می گیرد.
معرفی برترین سایت خرید قیسی تازه
راه های متفاوتی وجود دارد که می توان با در پیش گرفتن آنان، خرید قیسی تازه را انجام داد. البته نوع تازه این محصول، عمدتاً در فصل آن ارائه می گردد.
در زمینه خرید چنین خشکباری، می تواند به برترین سایت های فروش مراجعه کنید. فروشنده اصلی قیسی در در فروشگاه های آنلاین، محصولات خود را با کیفیت های متفاوتی عرضه می دارند. از آن ها می شود بهترین خکشبار تولید شده در ایران را به دست آورد.
از طرف دیگر، تنوع در سایت های اینترنتی بسیار زیاد است و شما در هر جایی از کشور که باشید، بدون دغدغه می توانید وارد یکی از سایت های معتبر شده و سفارش محصول مورد نظر خود را ارائه دهید و در اسرع وقت نیز آن را به دست آورید.
در هر صورت، خرید به این شکل، راحت، همراه با تخفیف های ویژه، بدون اتلاف وقت و … مزیت های می باشد.
ویژگی های بی شمار قیسی برای سلامتی
یکی از خشکبار بسیار پر خاصیت برای سلامتی قیسی می باشد. همواره در طب سنتی و جدید، بر مصرف مناسب این محصول پافشاری شده است. اما در این بخش به چند مزیت استفاده از این خشکبار اشاره می کنیم:
- عروق را باز می کند و از جانب دیگر، به تصفیه خون می پردازد.
- جهت رفع کم خونی کارایی بالایی دارد.
- برای پوست بسیار مفید است و باعث شفافیت آن می گردد.
- برای جلوگیری از نرمی استخوان از آن استفاده می کنند.
- در درمان رماتیسم و درد مفاصل مفید واقع شده است.
- بوی بد دهان را کاهش می دهد.
- برای از بین بردن تب، به کار می آید.
- و ده ها مورد دیگر
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.