تولیدی قیسی ممتاز درجه یک، فروش فوق العاده این محصول را در این مرکز با روش اینترنتی و خرید آنلاین آغاز کرده است. برای استفاده از این فروش فوق العاده نسبت به خرید اقدام نمایید.
زرد آلو قیسی محصولی تولیدی مناطق شمال شرق کشور ایران است. این محصول به صورت عمده در استان آذربایجان شرقی قابل تهیه و تامین است.
قیسی یا به عبارت دیگر قیسی پلو معمولا به عنوان چاشنی در پخت غذا استفاده می شود.
قیسی از نظر طب سنتی نوعی چاشنی خنک کننده و اشتها آور محسوب می شود.
خواص درمانی و دارویی قیسی
از مهم ترین خواص درمانی و دارویی این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کاهنده فشار خون
- به عنوان ضد عفونی کننده
- التیام دهنده سرفه و سرما خوردگی
- ضد سرطان به دلیل مواد آنتی اکسیدانی
- تقویت کننده لثه ها
- ضد افسردگی
- مسکن در درمان فواصل
زردآلو تازه رنگ خردلی داشته و بسیار خوش طعم و لذیذ است.
معمولا زرد آلو خشک شده قیسی را پیش از ریختن در غذا شکسته و خرد می کنند و در برخی موارد آن را کوبیده و به صورت گرد مورد استفاده قرار می دهند.
فروش قیسی ممتاز درجه یک
فروش قیسی ممتاز و با کیفیت درجه یک از طریق همین سایت اینترنتی با قیمت مناسب به مشتریان انجام می پذیرد.
قیمت فروش قیسی وابسته به اقتصاد کشور و همچنین قیمت عرضه زرد آلو در بازار است.
قیمت فروش این محصول در فصل های برداشت زردآلو یعنی در شهریور ماه می تواند نسبت به باقی سال مناسب تر باشد.
جالب است بدانید خرید اینترنتی قیسی خشک به دلیل آنکه به صورت مستقیم و بدون واسطه انجام می گیرد، تاثیر مثبتی روی قیمت نهایی محصول دارد.
تولیدی قیسی ممتاز
یکی دیگر از شاخص های موثر در تعیین قیمت قیسی در بازار کیفیت و مرغوبیت این محصول است. زیرا هما ن طور که می دانید زرد آلو در انواع مختلفی برداشت می شود و تنوع در برداشت این محصول روی قیمت عرضه قیسی تاثیر دارد.
استان آذربایجان شرقی با شرایط آب و هوای اقلیمی و مناسب جهت پرورش درختان زرد آلو، توانمندی ویژه ای برای تولید و ایجاد باغ های میوه زرد آلو دارد. این استان از دیرباز در زمینه کشت و تولید میوه زرد آلو جزو عمده ترین مناطق در ایران بوده است و محصول تولیدی این منطقه دارای کیفیت ممتاز و بی نظیری در کل کشور می باشند. در بازار خرید و فروش این محصول همیشه تنوع کیفیت و مرغوبیت ملاک خرید قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.