قیسی هم مانند دیگر میوه های خشک شده دارای خواص و مواد مغذی زیادی می باشد. از این خواص می توان به فیبر، ویتامین ها، آهن، پتاسیم و … اشاره کرد. این محصول از خانواده خشکبار ها می باشد و طعمی لذیذ و خوشمزه دارد. مراکز مختلفی وجود دارند که در زمینه تولید این محصول فعالیت می کنند آنها به دو روش سنتی و صنعتی آنها را تولید و روانه بازار ها می کنند. در برخی از شهر ها قیسی خورشتی را همان گونه که از نامش پیداست برای پخت بسیاری از غذاها استفاده می کنند. خریدار قیسی اگر بخواهد بهترین نمونه را با کمترین هزینه تهیه کند باید به سایت های اینترنتی معتبر و یا کارخانه ها مراجعه نماید.
دستور پخت بهترین نوع قیسی خورشتی
مراکز متعددی هستند که این قیسی ها را با روش های مختلفی تهیه می کنند. برای تهیه نمونه خورشتی این محصول دستور های متنوعی وجود دارد. برخی از مراکز فروش به مشتریان طرز تهیه قیسی خورشتی را توضیح خواهند داد با مراجعه به آنها می توانید دستور پخت را با دست بیاورید.امروزه با مراجعه به سایت های اینترنتی مانند گوگل هم می توانید دستور پخت این محصول را تهیه کنید. شهر های شمالی با استفاده از این قیسی ها غذاهای بسیار خوش طعمی را تهیه می کنند. کارخانه تولید قیسی این روش ها را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد تا خود بتوانند در منزل هم این خشکبار را تهیه و مصرف نمایند.
تهیه قیسی خورشتی به روش شمالی چگونه است؟
در شمال کشور مصرف قیسی بسیار زیاد است. آنها در منازل خود به روش سنتی این قیسی ها را تهیه و مورد استفاده قرار می دهند. برخی از بانوان شمالی برای داشتن درآمد حجم را افزایش می دهند و در بازار ها به فروش می رسانند.از مراحل تهیه قیسی می توان به:
- برداشت محصول
- جدا سازی
- شستشو
- دو نیم کردن
- سپس داخل سینی های بزرگ قرار دادن
- در آفتاب گذاشتن
اشاره کرد. این مراحل جز اصلی ترین نکات هستند که باید رعایت شود تا بهترین نمونه را به دست آورد. نمونه های باکیفیت زرد رنگ و خوش طعم هستند. طعم خوب این محصول باعث شده تا هر ساله به میزان مصرف کنندگان آن افزوده شود. قیسی خورشتی اعلا را می توان با این روش ها تهیه نمود.
بررسی خواص و مضرات قیسی خورشتی
برای بررسی کردن خواص و مضرات این محصول باید ابتدا با آنها آشنا شد. خواص این محصول عبارتند از: فیبر رژیمی، ویتامین c، ویتامین A، بتاکارون، آهن، پتاسیم و کالری فراوان که هر کدام انرژی خاصی را به بدن منتقل می کنند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.این محصول صد سرطان، ضد فشار خون نیز می باشد. هر محصولی نصرانی دارد که با استفاده بیش از حد خود را نشان می دهد. قیسی نیز به همین گونه است اگر در مصرف آن دقت نکنید مشکلاتی برای شما پیش خواهد آمد. از این خشکبار پر مصرف می توان به قیسی زرد آلو اشاره کرد. اندازه قیسی مصرفی وجود دارد که هر کدام طعم، ظاهر و خواصی دارند.
شرکت تولیدی قیسی زرد آلو با قیمت عمده
در شرکت های تولیدی با استفاده از دو روش سنتی و صنعتی قیسی زرد آلو را با کیفیت بسیار بالا تهیه می کنند. آنها برای جذب مشتری بیشتر قیمت های خود را کاهش می دهند و به صورت عمده محصول را ارائه می دهند.
فروش قیسی خورشتی به صورت عمده با نرخ های کمتری همراه است از این رو مشتریان خرید های عمده را ترجیح می دهند. بهترین قیمت قیسی را کارخانه ها براساس نوع میوه و درجه کیفی آن تعیین می کنند و به مراکز فرو گشته ارائه می دهند. نمایندگی های فروش این خشکبار را با قیمت کارخانه به مشتریان می فروشند تا مصرف کنندگان مجبور به پرداخت هزینه های سنگین برای تهیه آن نباشند.
عرضه کننده انواع قیسی مرغوب در سراسر کشور
در کشور شرکت های تولید کننده برای ارسال محصولات خود به دیگر شهر ها به کمک مراکز پخش نیاز دارند. این مراکز وظیفه تحویل سفارشات را به عهده دارند که اصلی ترین کار آنان می باشد. عرضه کننده انواع قیسی مصرفی را به سراسر کشور می فرستد تا مردم به راحتی به آنان دسترسی داشته باشند. مراکز خرید برای رقابت با دیگر نمایندگی ها محصولی را عرضه می کنند که مورد پسند مشتری می باشد و در بازار های داخلی جایگاه مهمی را کسب کرده است.
عرضه ها به صورت عمده انجام می شود که با مبالغ کمتری هم همراه است. نمایندگی ها بهترین قیسی را عرضه می کنند که از هر نظر بهداشتی می باشد و در کمترین زمان آماده می شود. این ماده خوراکی مورد علاقه تمام سنین می باشد و خطری برای مصرف کننده ایجاد نمی کند. گاه عرضه کننده این محصول را به صورت بسته بندی شده به بازار ها عرضه می نماید.
مرکز پخش قیسی خورشتی درجه یک
هر شرکت به طور اختصاصی مرکزی را دارد که وظیفه پخش محصولاتش را به عهده دارد. برخی از این مراکز پخش برترین برند ها را به بازار ها ارائه می دهند و با به دست آوردن اعتماد مشتریان زمینه پیشرفت خود و تولید کننده را رقم می زنند. مرکز پخش قیسی در کنار پخش وظایفی مانند؛ تبلیغ محصول و برند، فروش، ثبت سفارش و تحویل سفارش را به عهده دارد.
شرکت های پخش کننده که در سراسر کشور فعالیت می کنند بهترین قیسی را با مرغوبیت بسیار بالا و قیمت مناسب در بازار عرضه می کنند. پخش ها به دو صورت عمده و بسته بندی انجام می شود که به نوع سفارش مشتریان بستگی دارد. مراکز پخش خرید مستقیم قیسی را از تولید کنندگان انجام می دهند و سپس به بازار های داخلی و خارجی ارسال می کنند.
تجارت ویژه بهترین نوع قیسی در ایران
در ایران نرخ روز قیسی را کارخانه های تولیدی براساس نوع میوه و درجه کیفی که دارد مشخص می کنند. مرغوب و با کیفیت بودن این خشکبار ایرانی موجب شده تا کشور های زیادی خواهان آن باشند، همین امر موجب شده تا شرکت های بازرگانی به رقابت با یکدیگر برخواسته و این محصول را به دیگر کشور ها صادر کنند.
تجارت این خشکبار باعث شده تا هر ساله سود کلانی برای تولید بازرگانان به دست بیاید و به اقتصاد کشور کمک شایانی کند. بازرگانان فروش قیسی خشک با بالا ترین درجه کیفی را در بسته بندی های مقاوم و زیبا در کور های خارجی انجام می دهند. هر تاجر برای پیشرفت و به دست آوردن اعتبار باید بهترین نمونه ها را به بازار های خارجی ارائه بدهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.